غذاهای ایرانی طعم بسیار مطبوعی داشته و میتوانیم به جرات بگوییم که در سراسر جهان نیز علاقهمندان زیادی دارند. خورشها، کبابها و . همگی به همراه یک برنج خوشمزه سرو میشوند؛ اما با نگاهی به یک منوی ساده از رستورانی، درخواهید یافت که در منو آنها، چندین عنوان برای برنج در نظر گرفته شده است که معروفترین آنها را میتوانیم پلو و چلو بدانیم. در این بخش قصد داریم تفاوت چلو و پلو با یکدیگر را در آشپزی ایرانی عنوان کنیم. ضمن آنکه دستور پخت هر کدام از آنها را نیز آموزش خواهیم داد تا بتوانید علاوه بر استفاده بهتر از مواد غذایی و افزایش ارزش غذایی آنها، سفره های رنگین تر و زیباتری بچینید و در کنار لذت بردن از آشپزی اصولی، طعم و عطر بهتری را به پلوها و چلوهای خود ببخشید. با ما همراه باشید تا با تفاوت چلو و پلو آشنا شوید.
درباره این سایت